Header
       
 

FORSIDE

PROFIL

PRISER

   
       
 

 

 

 

BØRNEFAMILIER

MØDREGRUPPER

ÆLDRE

HANDICAPPEDE

EFTERSKOLER

VIRKSOMHEDER

Ring allerede i dag
og book en tid

 

Tlf.: 2873 4198

 

Mit navn er Tina, og er bosiddende i Holstebro med min mand og to børn.
Jeg har været frisør siden 1998 med den 4 årige uddannelse.

Jeg holder mig løbende ajour med, hvad der rører sig inden for frisørfaget.

Jeg kører i hele Holstebro og opland, og kan lave alt, hvad der laves i en almindelig salon, såsom permanent, farvning, klipning eller håropsætning.

Jeg kan se, at der er et stort behov for, at frisøren kommer til dig. Vi har alle en travl hverdag, så glem alt om at pakke børnene i bilen. Ofte synes børnene, at det er mere trygt at blive klippet i vante omgivelser, og hele familien kan blive klippet på én gang.

Mødre på barsel har ofte svært ved at komme hjemmefra i længere tid ad gangen, men vil stadig gerne se godt ud. Jeg tilbyder at komme ud til den enkelte nybagte mor eller mødregrupper.

Ældre, handicappede eller gangbesværede, skal ofte have kørselslejlighed eller bruge penge på taxi frem og tilbage. Derfor tilbyder jeg at gøre det nemmere ved - at komme til dem.

Mange virksomheder vil i dag gerne signalere, at deres ansattes velvære og arbejdsmiljø er  prioriteret højt. De fleste fuldtidsarbejdende har kun tid til at gå til frisøren om lørdagen, - lad de ansatte få denne tid med familien, og lad dem blive klippet i arbejdstiden.

Ring for en FIRMAAFTALE.